Friday, June 13, 2014

Poze Noi şi Review Sigma!



Nimic nu e mai plăcut pentru o pasionată a fotografiei decât să ieşi la o şedinţă foto prelungită cu cel mai talentat fotograf ! Am muncit un pic ca să scoatem review-ul pentru Sigma 50mm, un obiectiv surprinzător de bun care probabil va fi adăugat la colecţie cât mai curând! Aveţi review-ul pe blogul F64 şi vă las cu câteva poze...(cu cât convingem mai multă lume să nu mai facă poze cu telefonul, cu atât mai bine). 









7 comments:

  1. superbe pozele :) vreau si eu sa-mi schimb obiectivul vara asta si acum sunt in cautare de unul nou. Don't know what to choose yet....

    ReplyDelete
  2. Genial obiectivul! Eu am varianta mai veche (EX DG HSM) dar daca vreodata ma lasa, doar acesta e alternativa posibila :D

    Foarte bun review-ul si pozele :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Many thanks si scuze pentru raspunsul intarziat! :)

      Delete
  3. Superbe pozele, din toate punctele de vedere.


    http://miu-miu.ro/

    ReplyDelete
  4. Nu prea contează cu ce faci poza, cu cum o faci. :) Cam asta este adevărata artă... Să scoți ceva frumos, doar prin talent și viziune!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Asta e un nonsens (ca sa nu zic gogomanie - no offense ;) ) specific celor care nu au de-a face in mod serios si profesionist cu un domeniu si isi dau cu parerea din afara. Fotografia este una dintre artele care se bazeaza si pe evolutia tehnologica, fie ca hipsterii cu aparate Lomo vor sau nu. Atunci sa zicem asta si despre filme, nu? Nu conteaza cu ce le produci, asa e? De-aia isi cumpara lumea tv-uri 4k acum, ca sa vada filme "de talent si viziune" facute cu telefonul, nu?

      Delete